Henter RIB for å gi opplevelser

Publisert: 28.05.2024
Kategori: Nyheter
Forfatter: Metro-Opus

Metro-Opus med base i Nærøysund og Leka erfarer behov om et styrket tilbud overfor både turister og lokalmarkedet. Resultatet er en RIB som vil være operativ for booking tidlig i juni måned – med navn Metro Saga.

RIB er en hurtiggående båt, hvor deler av skroget er oppblåsbart. Uansett brukergruppe vil turene i tillegg til effektiv transport handle om naturopplevelse og en dose eventyr.

Prosjektleder Rasmus Husby Larsen i Metro-Opus mener tidspunktet for å utvide kapasiteten i Metro-Opus er riktig.

– Gjennom første sesong med spesialturer i regi Hurtigruten ut fra Rørvik havn ser vi et tydelig økende behov for kapasitet. Det handler også om å utvikle flere «pakker» med destinasjoner a la Nærøya, samt å gi et mer variert tilbud til lokale brukere – type bedrifter, ulike arrangement, samt lag og foreninger med sine aktiviteter.

Alt tidlig i den første sommermåneden juni vil Metro-Opus ha denne RIB’en – med kapasitet for 12 passasjerer – klar for eventyr til regionale kystperler.

Metro-Opus vil tidlig i juni måned åpne for de første bestillingene av den raske, og åpne, båten.

 – Vi har store forventninger til at mange vil oppleve at hurtig, og ganske så heftig, sjøtransport til mange av de flotte stedene på Namdalskysten er noe de ønsker, sier en optimistisk Rasmus Husby Larsen.

DEL DENNE ARTIKKELEN: