Vilkår

Følgende vilkår gjelder for bruk av våre tjenester. Les mer om betalingsmetoder, refusjon, angrett og mer på denne siden.
Image

Vilkår og betingelser

Vi forbeholder oss retten til å kansellere dersom turen ikke når et minimumsantal på 7 deltakere.

Vi forbeholder oss også retten til å kansellere ved ugunstige værforhold og/eller andre uforutsette hendelser.

I begge tilfellet vil du få full refusjon eller få muligheten til å flytte utflukten din til en annen passende dato og tidspunkt uten ekstra kostnader.

Ta kontakt på +47 477 58 348 om du av andre grunner har behov for å endre dato og/eller tidspunkt for turen.

Om du får behov for å kansellere, vennligst kontakt oss minst 24 timer før starten av reisen, og vi vil gi deg full refusjon. Eventuelle avbestillingsforespørsler mottatt senere enn det gir deg ikke rett til refusjon.

Sjøfartsdirektoratet har satt regelverket for hvor mange personer som kan være om bord på én RIB om gangen. Det tallet er maks 12 personer pluss båtfører og guide.

Vi har fokus på sikkerhet og før alle turer går våre erfarne skippere igjennom våre sikkerhetsrutiner for din egen og vår sikkerhet.

Våre skipsførere er sertifisert for alle relevante marine sikkerhetsprosedyrer.
Våre fartøyer er utstyrt med elektroniske GPS-navigasjonssystemer, radioutstyr, bluss, og en rekke annet relevant utstyr for å maksimere din personlige sikkerhet.

Ombord i båten har du et eget sete med full ryggstøtte.
Selskapet opererer iht. eget IK- og Sikkerhetsstyringssystem.

Våre passasjerer får utlevert godkjente flytedrakter og redningsvester som er vann- og vindtette. Disse er godkjente og holder varmen godt, selv på vinterdager i minus.

Alle våre passasjerer er forsikret.

Vi krever oppmøte 15 minutter før avgang. Dette er for å få tid til å kle opp alle med rette størrelser på flytedresser, samt å få kjørt en pålagt sikkerhetsbrief til alle som skal med. Kom gjerne tidligere.

Alle passasjerer har selv ansvar for tap/skade av kamera, mobiltelefoner, briller og andre verdisaker.

Gravide eller personer med ryggproblemer, problemer med nakke eller andre fysiske begrensninger må alltid gi beskjed til båtfører om dette før avgang. Skipsfører har rett til å avvise personer med slike helseproblemer, eller de må sitte på anvist plass av skipsfører.

Skipsfører har full rett til å avvise personer som er påvirket av alkohol eller andre rusmidler. RIB-turer skal være sikre for deg selv og dine medpassasjer.